Overgangsperiode

Belangrijk om te weten wanneer je bent gestart met het gebruik van 9 Skincare Essential Serum.

We leven en werken in een omgeving waar de luchtvochtigheid erg laag en de lucht droog is. Om de vochtbalans in je huid te verhogen, gebruiken veel huidproducten ingrediënten om water uit de diepere lagen van de huid te ‘lenen’. Dat ziet er gezond uit, maar verzwakt op termijn de conditie van je huid. Op het moment dat je stopt met het gebruik van deze verzorgingsproducten, voelt je huid vaak nog droger aan.

9 Skincare Essential Serum voorkomt transepidermaal vochtverlies en leent geen vocht uit de diepere lagen van de huid, maar verzorgt en sluit het vocht in. Omdat het ‘lenen’ niet meer plaatsvindt, moet je huid een paar dagen wennen als je overgaat op 9 Skincare Essential Serum. Je huid kan de eerste dagen daarom wat droog aanvoelen. Als de huid is vernieuwd, voelt hij voller en stralender dan daarvoor, omdat je huid in alle lagen volledig gehydrateerd is.

Wil je de overgangsperiode versnellen, gebruik dan een milde peeling tijdens deze eerste dagen.

Essential Serum gemaakt van 100% essentiële oliën.
Bestel nu voor maar €68,00

BESTEL NU